Вашата поръчка е 0лв.

Онлайн поръчка

Ако се чудите как да си поръчате онлайн от нас, ето Ви 7 кратки стъпки, с които да го направите:

1. След като сте избрали конкретен продукт, натиснете червения бутон "Добави поръчка":

online guide1

2. Горе вдясно се появява малък прозорец, в който се вижда, че избраният от Вас продукт е добавен в количката. 

Едновременно с горния малък прозорец се появява още един прозорец по средата, в който имате две възможности! Ако искате да пазарувате още избирате "Продължете да пазарувате", а ако сте приключили с пазаруването, избирате "Покажи количката". Дори да пазарувате още след последния Ви избор пак ще стигнете до този прозорец и накрая трябва да натиснете "Покажи количката":

online guide2

3. Отваря се количката с Вашите покупки - можете да ги разгледате подробно. След това са ни необходими Вашите данни, за да се свържем с Вас, за да пристигне куриерът на точното място с Вашите онлайн покупки. За целта натискате бутона "Добави/Редактирай информация за адреса на плащане":

online guide3

 

4. В изложените полета, поставете Вашите данни за контакт с Вас. Възможно най-голямата информация предоставена към нас ще ни бъде от изключителна полза. Задължителните полета са изложени със " * ". След приключване на Вашите координати натиснете "Запази".

online guide4

5. За да продължите към следващата стъпка, моля прочетете условията за обслужване на магазина и ги отбележете с "отметка". След това натиснете бутона "Поръчай".

online guide5

6. Отваря Ви се същият прозорец с попълнени данни и приета поръчка. Необходимо е потвърждаване. За това натиснете бутона "Потвърди поръчката". За да бъдете сигурни в изпращането на Вашата поръчка, моля проверете своят E-mail за ново писмо от нас.

online guide6

7. Отваря Ви се прозорец с номер на поръчка. Очаквайте наш консултант да се свърже с Вас за уточнения.

online guide7

Приятно пазаруване!

Like