Вашата поръчка е 0лв.

Salera design

Данни за контакт

търговски център Лабиринт

Адрес:
бул. Петър Дертлиев 25 София 1335 България

Телефон: +359 2 8100126

Допълнителна информация

Допълнителна информация:

Salera design е новото място в София, на което можете да видите и поръчате най-актуалните продукти на водещи производители на керамични плочки, санитария, гранитогрес, хидромасажни вани, душ кабини, мебели за баня и аксесоари.
В просторният шоурум, разположен на около 400 м2 площ, с много усет за красота, са композирани изложбени боксове представящи последните тенденции в модата за баня.
Експозицията предлага готови бани, оборудвани с всичко необходимо за пълноценното възтановяване на съвременният човек. Релаксиращите процедури в хидомасажната вана, душ кабина или парната баня предлагат начин за отмора след тежкият ден. Съчетанието на дизайн и функционалност са водещи при избора на хидромасажна вана или многофункционална душ кабина.
Изисканият санитарен фаянс, допълнен с модерни смесители са логичен завършек на всяка съвременна баня. За ценителите на лукса са и асесоарите с инкрустирани кристали Сварофски
Всеки би се затруднил в избора си пред богатият асортимент на стенни, подови плочки и гранитогрес от водещи испански производители. Затова насреща е екипа на Salera design. Доброто представяне и дискретният съвет улесняват значително вашият избор.
Проектирането на съвременната баня е ключов момент за нейната функционалност и ефективност. Изработката на компютърен проект по зададени от вас параметри, се извършва безплатно от интериорен дизайнер, като вие участвате активно в този процес, подпомагани от компетентните консултанти.
За ваше улеснение голяма част от изложената продукция се поддържа на склад. Доставката до домът ви е безплатна и се извършва в удобно за вас време.
Работно време:
понеделник до събота, от 10,00 до 19,00 часа, а в неделя от 10,00 до 17,00 часа.

Like