Вашата поръчка е 0лв.

САМ БС

Данни за контакт

Снимка към контекта

офис сграда Лабиринт - етаж 4

Адрес:
бул. Петър Дертлиев 25 София 1335 България

Телефон: +359 2 8100 173, +359 2 8100 174, +359 2 8100 175

Мобилен: +359 2 8100 171

http://www.sambs.bg/

Допълнителна информация

Допълнителна информация:

САМ БС ЕООД е водеща фирма на българския пазар на стоки за домашни любимци и продуктивни животни.
Фирмата е на пазара от 10 години, като под името САМ БС ЕООД е позната от 7 години.
Фирма САМ БС ЕООД е официален вносител за България на 5 световно известни марки продукти за домашни любимци и продуктивни животни:

    • ROYAL CANIN, Франция – един от водещите производители на висококачествени храни за кучета и котки, клас суперпремиум, и лидер в иновациите в здравословното хранене на домашни любимци. През 2008 година фирмата отпразнува своя 41 годишен юбилей.
    • Merial, Франция – световен лидер в разработването и производството на ветеринарно-медицински препарати за домашни любимци и селскостопански животни.
    • Ferplast, Италия – един от най-големите производители на аксесоари за домашни любимци, чиито продукти се отличават с високото качество и безопастност на използваните материали и изработка и отличния си дизайн.
    • Versele – Laga, Белгия – производител на висококачествени храни и хранителни добавки за декоративни птици и гризачи, с над 40 годишен опит.
    • JBL, Германия – Немският лидер на продукти за аквариуми, терариуми и градински езера. Покрива пълната гама от необходимите храни, медикаменти, тестове и препарати за вода, аксесоари и оборудване.

Във фирма САМ БС ЕООД работи професионален екип от висококвалифицирани специалисти, в това число и 10 ветеринарни лекари. Благодарение на постоянните вътрешни и външни обучения и обмяна на опит с колеги от други европейски страни, те са винаги в такт с новостите на пазара, както и с новите научни разработки в областта на грижата за животни.

Like