Вашата поръчка е 0лв.

Лабиринтът на Бербо

slava-3

 

13:44 ч. вчера: Черен джип Ескалейд с номер като за един-единствен централен нападател - 9009, спира пред мебелна къща Лабиринт в Люлин. Облечен в черно, обзетият напоследък от черни мисли бивш капитан и бивш №9 на националния отбор по футбол Димитър Бербатов слага черна бейзболна шапка и поема към вратата. Не за да вкара гол, а за да избира интериор и нещо специално за дъщеричката си Деа.

 

Да срещнеш Бербатов в деня на мач на националния отбор, си е повече от събитие. Направо ирония на съдбата. Снощи нашите играха в Брюксел контрола с Белгия за сефте без нападателя на Манчестър Юнайтед. Вместо да го гледаме по телевизията, той гледаше мача от дома си в София, след като на 13 май в 13:00 ч. обяви, че той за държавния тим вече е история.
14:44 ч.: Някак объркан в лабиринта на собственото си бъдеще като голяма световна звезда, Бербо излиза от Лабиринт. Бейзболната шапка от главата му е изчезнала. Трябваше му шапка невидимка, ще кажат някои, които знаят, че Бербо не обича да го снимат. Фотографът ни Георги Колев обаче го нащрака от воле. Бербатов му се усмихва някак надменно и малко тъжно. Така още повече прилича на ранния Клинт Истууд или на още по-ранния Юл Бринер. Нали и Бербо си пада по уестърни, или поне сега филмите му останаха. Какво да правиш, съдба - живот като на кино.  

автор: Вестник 19 минути

 

 

Like