Вашата поръчка е 0лв.

Романтичен и вкусен Св. Валентин във FLOWERS

Точно в криза малките празници, или казано на ресторантьорски език – малките порции щастие, стават още по-вкусни.  Именно по тази причина хитовият ресторант FLOWERS на върха на комплекс Лабиринт (метростанция Западен парк) подготвя специален и романтичен Свети Валентин. Отсега се приемат резервации за Деня на влюбените.

 Празничната вечер за гостите на заведението ще започне с домашни хлебчета с чубрица и маслинова паста за добре дошли. След това домакините ще поднесат средиземноморско изкушение - букет от свежи салати с френско козе сирене Риблер и прошуто. Така още с ордьовъра в специалната си вечер влюбените ще могат мислено да се пренесат някъде на Ривиерата или в романтиката на Тоскана.
И ще останат там, защото след предястието, ще дойде основното блюдо в същия стил. Майсторът – готвач, преминал през най-добрите кухни като Кемпински и Грандхотел София, е създал перфектна рецепта. Той ще приготви пилешко филе с хрупкава коричка с пълнеж от маскарпоне и пармезан. Всичко това ще бъде поднесено с лингуини, приготвени в свежи билки.
Когато страстите вече са се разпалили от виното по избор, ще дойде големият романтичен финал с десерта за двама. Дуетният сладкиш са палачинки с фин бял шоколадов мус, декорирани с пресни ароматни ягоди и боровинки. Десертът се сервира с италиански сладолед.
През цялото време специално за влюбените от FLOWERS са предвидили специална DJ програма.
Перфектната храна, виното, минералната вода, безалкохолните напитки и забавлението – цялата специална вечер на Свети Валентин, е достъпна срещу куверт от 46 лева.
Телефони за резервации: 8100183, 0877666717

Like