Вашата поръчка е 0лв.

120 мебелни фирми под един покрив

monitorМебели от над 120 фирми, повечето от които български, продават в новия мебелен магазин "Лабиринт" в столичния жк "Люлин". Това съобщи при откриването му в сряда съсобственичката на фирмата-инвеститор "Арс Трейд" Райна Парушева.

 


Магазинът е най-големият досега в страната за продажба на мебели и е разположен на 6000 кв. м разгърната застроена площ. Той е на три етажа  - на първия са разположени кухненска и мека мебел в различни ценови категории, на втория има цялостни архитектурни и дизайнерски решения за обзавеждане, а на третия са високия клас мебели.

Инвестицията в магазина е 4 млн. лв., осигурени с кредит от Българо-американска кредитна банка. Проектът е на арх. Красимир Джеджев, а строителството е изпълнено от фирма "Аргостил". Собствениците вече планират разширението на търговския обект, като до края на 2005 г. ще започне строителството на втора част от 9000 кв. м, в която ще се предлагат тапети, подови покрития и други материали. Целта е да предложим цялостна услуга по обзавеждане под един покрив, какъвто е замисълът на магазина, обясни Парушева.

Снимка: БОЙКО КИЧУКОВ
в-к Монитор 16.12.2004

Like